Batılı ülkelerin maddi ve silah desteğini alan siyonist işgal rejimi, Gazze'ye yönelik saldırılarına 9 aydır devam ediyor.

Her platformda işgal rejimine maddi desteklerini açıklayan markaların her alınan bir ürünün mazlum Filistinli Müslümanlara kurşun olarak yağmasına neden olduğunu belirten Batman'daki STK temsilcileri ve vatandaşlar, boykot ürünlerine karşı daha hassas olunmasını istedi.

Boykotun sürekli hale gelmesi gerektiğini ifade eden Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkanı Feyzi Aydın, 9 aydan beridir Gazze'de siyonist zulmün devam ettiğini söyledi.

Feyzi Aydın

"Elimizden bir şey gelmiyor diyenler boykota katılabilir"

Gazze'de yapılan zulüm, katliam ve soykırımların her gün dozunu artırarak sürdüğüne dikkat çeken Aydın, "Dünya Müslüman halkları ellerinden geleni yapmaya çalışıyor ama yetersiz kalıyor. Özellikle boykot ürünlerinin alımında bir gevşeme olmuş durumda. Elimizden bir şey gelmiyor diyen Müslümanlar özellikle israile destek veren ürünleri almayarak boykot yapabilirler. Vatandaş boykot mallarını satan esnafa karşı tepkilerini verebilirler. Halkı ve çocuklarını da bu konuda bilinçlendirmelidirler. Aksi takdirde Gazze'de yaşanan soykırım normalleşir ve bunun hesabını Allah'a veremeyiz. Bunun için elimizden gelen maddi manevi ne varsa Müslüman kardeşlerimize sahip çıkmamız gerekmektedir." diye konuştu.

Kenan Çaplık

"Boykotu hayatımızın her alanına yansıtmalıyız"

Siyonistlerin ürünlerine karşı uygulanan boykota devam edilmesi gerektiğinin altını çizen Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Kenan Çaplık, 9 ayı aşkındır Gazze'de devam eden katliamı lanetlediklerini söyledi.

Katil işgal rejimi ve avanelerinin Müslümanlara acımasızca saldırmaya devam etiğini ifade eden Çaplık, "Gazze'deki çocukları, kadınları ve halkı artık yakarak öldürüyorlar. Gazze'de insanlar açlıktan ve ilaçsızlıktan ölüyor. Buradan bütün Müslüman kardeşlerimize sesleniyoruz; Ey insanlar ve Müslümanlar ayağa kalkın. Çünkü bu insanlar bizim kardeşlerimizdirler. Dünyadaki bütün kâfirler birleşip siyonistleri desteklerken, kardeşlerimizin ölümlerine seyirci kalmamamız lazım. Şu an elimizden boykot geliyor ve herkes kesinlikle boykotu hayatının her alanına yansıtmalı ve tepkilerini ortaya koymalıdırlar. Bütün insanları boykota uymaya davet ediyoruz." dedi.

Ramazan Çelikal

"Herkesin kolaylıkla yapacağı bir şey var o da boykottur"

Boykotun hayatın her alanında uygulanması gerektiğini dile getiren Özgür-Der Batman Şube Başkanı Ramazan Çelikal ise şunları söyledi:

"Türkiye'de ve dünyadaki bütün Müslümanlar olarak Gazze'ye destek olmak için her türlü çaba ve katkıyı sağlamamız gerekiyor. Ama Gazze'deki soykırım ve katliamın süresi arttıkça sanki buna alışılıyormuş gibi bir izlenim görülüyor. Kesinlikle bizlerin bu katliamlara alışmaması gerekiyor. Bu açıdan elimizden ne geliyorsa yapmalı ve herkesin kolaylıkla yapacağı bir şey var o da boykottur. Özellikle boykot ürünlerini almayarak net bir şekilde hayatımıza uygulamamız gerekiyor."

Mehmet Emin Turan

"İşgal rejimi ile yapılan bütün ticaret son bulmalı"

İşgal rejiminin ürünlerine karşı boykotun devam etmesi gerektiğini belirten CANSUYU Derneği Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, "300 güne yakındır Gazze'de vahşet ve barbarlık devam ediyor. Bu vahşetin ve zulmün bir an önce bitmesini istiyoruz. Özellikle boykotun devam edilmesini istiyoruz. Bu konuda İslam ülkelerinin bir an önce tepkilerini göstermelerini istiyoruz. İsrail ile yapılan bütün ticaretin son bulmasını ve daha ciddi adımların atılmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İlhan Çetiner

"Alınan her boykot ürünü Gazze'de bir çocuğa kurşun sıkmaktır"

İstanbul'da eller Gazze’ye dua için semaya kalktı İstanbul'da eller Gazze’ye dua için semaya kalktı

Alınan her boykot ürününün bir kurşun olarak işgal rejimine destek olarak gittiğine dikkat çeken İlhan Çetiner isimli vatandaş ise şunları kaydetti:

"Yaklaşık bir yıla yakındır Gazze'de kadın ve çocuklar bombalar altında parçalanıyorlar. Elimizden bir şey gelmiyorsa bile en azından israile destek veren markaların ürünlerini almayarak boykot yapabiliriz. Kim bir boykot ürününü kasıtlı olarak alırsa Gazze'de bir çocuğa kurşun sıkmış gibidir. Bütün dünya israillin ve Amerika'nın Gazze'de uyguladığı katliam ve soykırıma karşı çıkması gerekiyor." (İLKHA)

Kaynak: ilkha