Batman merkez Atatürk Parkı yanında bulunan sergi alanında 5 gün boyunca açık olacak kermeste hayırseverlerden alınan el işi oya ve patiklerin yanı sıra kıyafet, ayakkabı, zücaciye ürünleri ve onlarca çeşit yemek uygun fiyatlara satışa sunularak nakdi gelir elde edilmesi hedefleniyor.

Sakarya Hendek'te Büyükşehir tablo gibi işledi Sakarya Hendek'te Büyükşehir tablo gibi işledi

Elde edilen bu gelirin tamamı yardıma muhtaç yetim ve muhtaç aileler için kullanılacağını ifade eden Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, esnaf ve hayırseverlerden desteklerini esirgememeleri çağrısında bulundu.

23 Ekim Çarşamba günü başlayacak kermesin 5 gün boyunca sabah 10.00 ila akşam 20.00 saatleri arasında açık olacağını belirten Teymur, herkesi yetim ve muhtaçlara umut olmaya davet etti.

"Kermes için tüm hazırlıklarımız devam etmektedir"

Yetim ve muhtaç ailelere umut olmak için kermes faaliyetiyle çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Teymur, "Umut Kervanı Batman'da her yıl olduğu gibi bu yılda Allah nasip ederse 23-27 Ekim tarihleri arasında yetim ve muhtaçlar yararına kermes düzenleyecektir. Kermesimiz Batman Atatürk Parkı sergi alanında sabah saat 10.00 ila akşam 20.00 arasında açık olacaktır. Kermes için tüm hazırlıklarımız devam etmektedir. Bu hazırlıklar içerisinde hayırseverlerimiz yardımda bulunacağı gıda, giyim, el işi, süsü eşyaları ve ev eşyaları gibi ürünlerle destekte bulunabilirler. Yapılan yardımları Batman Umut Kervanı olarak yetim ve muhtaç aileler yararına satışını yapıp, bu ailelerimize ulaştıracağız." dedi.

"İmkânları dâhilinde herkesi kermesimize katkı sunmaya çağırıyoruz"

Batmanlı esnaf ve hayırsever çağrıda bulunan Teymur, "Umut Kervanı yılın 12 ayında sürekli yetim ve muhtaç ailelere yardım etmeye devam ediyor. Sizlerde bu hayır kervanına ortak olmak isterseniz kermesimize katkıda bulunmanızı bekliyoruz. Hayırseverlerimizin yapacağı bağışın küçüğü büyüğü yoktu. Herkes elinden geldiği kadar, kimi evinde yapacağı bir çorbayla, kimi iş yerinde sattığı bir eşyayla kimisi süs eşyalarıyla kimisi ev eşyalarıyla ve imkânları dâhilinde herkesi kermesimize katkı sunmaya çağırıyoruz. Yapılacak bağışlarda elde edilen gelirleri yetim ve muhtaç ailelerimizin yararına kullanacağız." diye konuştu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha