Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?

Umut Kervanı Bingöl Derneği, okulların açılmasına sayılı günler kala, okul çantası başta olmak üzere beslenme çantası, kalem, silgi, açacak, defter çeşitleri ve etkinlik malzemelerinin bulunduğu paketleri hazırlayarak ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti.

Konu hakkında açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Refik Gönül, “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak 2024-2025 eğitim ve öğretim sezonu için ihtiyaç sahibi olan ailelerimize hazırlıklarımızı sizlerin de gördüğü gibi tamamlamış bulunmaktayız. Bu doğrultuda yaptığımız hazırlıklar aşamasında hayırseverlerimizin bizlere vermiş olduğu kırtasiye malzemelerini kategorize ederek inşallah hazırlayıp ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrencilerimize vereceğiz, ulaştıracağız.” dedi.

“İhtiyaç sahibi kardeşlerimize inşallah en kısa sürede bu hediyelerimizi ulaştıracağız”

Eğitim öğretim gören çocuklara ne tür kırtasiye malzemesi lazımsa onu karşılamaya çalıştıklarını belirten Gönül, “Bizler Hazırlıklarımızı yaptık. Şu anda sizin de gördüğünüz gibi silgi, açacak, kurşun kalem, boya, defter çeşitleri, suluk ve benzeri olan malzemelerimizi, okul çantası, kalemlik, artık bir çocuğa ne gibi ihtiyaç varsa kırtasiye malzemesi olarak bizler de hazırlıklarımızı gördüğünüz gibi yapıyoruz ve bu ihtiyaç sahibi kardeşlerimize inşallah en kısa sürede bu hediyelerimizi ulaştıracağız. Burada emek veren, katkı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah yaptıkları hayırları kabul eylesin, ahiret azalır etsin.” şeklinde konuştu.

“Biraz daha duyarlılık gösterirlerse bu kardeşlerimizi, çocuklarımızı hep beraber sevindireceğiz”

Kırtasiye malzemelerinin bu sene pahalı olduklarını bundan dolayı yardım talebinde bulunduklarını aktaran Gönül. “Çağrımız şu, kırtasiye paket bedelimiz 1000 TL’dir. Yardımlarınızı bizlere ulaştırırsanız inşallah bizlerle en kısa sürede bu çocukların tebessümüne hep beraber ortak olacağız. Kırtasiye malzemesi bu yıl çok pahalı kardeşlerimizden rica ediyoruz. Biraz daha duyarlılık gösterirlerse bu kardeşlerimizi, çocuklarımızı hep beraber sevindireceğiz. Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha