Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, siyonist işgal rejiminin tüm engelleme çabalarına rağmen 7 Ekim'den beri Gazze'ye bir şekilde yardım götürmeyi sürdürdüklerini söyledi.

Şanlıurfa’da 8 okulda internetin olmaması mağduriyete neden oluyor Şanlıurfa’da 8 okulda internetin olmaması mağduriyete neden oluyor

Nurettin Teymur

Yardımların soykırıma uğrayan Gazzeli mazlumlara ulaştığını vurgulayan Teymur, son günlerde yardımlarda bir azalmanın görüldüğüne dikkat çekerek, Gazze halkına ilk günkü gibi yardımların çoğaltılarak desteklerin sürdürülmesini istedi.

"Yardımlar sürekli hale gelmeli"

Hem yerel hem de uluslararası yardımlarının devam ettiğini belirten Teymur, "7 Ekim'den bu yana Gazze'de yüreğimiz yanıyor, içimiz acıyor. Gazze unutulmaması gereken bu konu. Yardımların sürekli elde edilmesi, oraya ulaştırılması ve oradaki kardeşlerimizi yalnız bırakmamamız gereken bir konudur." dedi.

"Yardımlarımızı çoğaltalım"

Hayırsever halktan Gazze için yapılacak yardımların gevşetilmemesini isteyen Teymur, "Halkımız bu konuyu sürekli gündemlerinde tutsun istiyoruz. Gazze'de kardeşlerimizin acısı gün geçtikçe artıyor ama yardımlarımız maalesef bugünlerde biraz daha azalıyor. Lütfen yardımlarımızı çoğaltarak ve hatta kendi ihtiyaçlarımızın dışında kalanın tamamını yardıma dönüştürmeliyiz." diye konuştu.

"Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım"

Filistinli Müslümanlara yardımların ulaştırılması konusunda hayırseverlerin Batman Umut Kervanını aracı kılabileceklerini vurgulayan Teymur, hayırseverlere şu çağrıyı yaptı:

"Batman Umut Kervanı üstlenmiş olduğu bu misyonla hem yurt içinde hem yurt dışında hem de uluslararası düzeyde kendini kanıtlamış bir kuruluştur. Yardım hareketimizi desteklemenizi, Gazzeli kardeşlerinize yardımlarınızı muhakkak yapmanızı rica ediyoruz. Unutmayalım ki dünya, emperyal güçler sürekli küfrün yanında, onların destekçisi ve biz de Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım. Yardımlarımız artıkça onlar da bu güçten faydalanarak kardeşlerimiz bir nebze de olsa acılarını unutacaktır." (İLKHA)

Kaynak: ilkha