AK Parti Karaman İl Başkanlığı’nın toplantısında konuşan Göktaş, yangınlar nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Göktaş, yangınların başladığı andan itibaren tüm bakanlıkların ve sivil toplum kuruluşlarının seferber olduğunu vurguladı. Ayrıca, İzmir’de yangına yakın bölgelerdeki kuruluşlarda hızlıca gerekli tedbirlerin alındığını ve devletin tüm kurumlarıyla alanda çalışmalara devam ettiğini ifade etti.

Karabük'te orman yangını Karabük'te orman yangını

Konuşmasında, AK Parti’nin 23 yıldır ülkenin her köşesine hizmet götürdüğünü söyleyen Göktaş, "Güçlü Aile, Güçlü Türkiye" hedefi doğrultusunda gençlere, kadınlara, engellilere ve yaşlılara yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, Filistin konusunda Türkiye’nin mazlumların yanında yer aldığını ve İsrail’e karşı Uluslararası Adalet Divanı’nda gerekli adımları atacaklarını sözlerine ekledi.

Göktaş, "Bakanlık olarak, üç ilimizde de ekiplerimiz yangından etkilenen 441 vatandaşımız için gereken psikososyal desteği sağladı. Diğer yandan İzmir'de yangına yakın olan yerlerde bakanlığımıza bağlı kuruluşlarımızda da gerekli tedbirleri hızlıca aldık. Yaşanılan bu felaket hepimizi derinden üzdü. Devletimiz, tüm kurumlarıyla alanda gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Bu elim olayın üstesinden gelmek için her daim vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

Kaynak: ilkha