Bursa'da doğrudan temin alım ilanlarına ulaşmak artık çok kolay Bursa'da doğrudan temin alım ilanlarına ulaşmak artık çok kolay

Diyarbakır'da yürütülecek kurban eti yardım faaliyetlerinde ortak çalışma kararı alan Yetimler Vakfı, Umut Kervanı Diyarbakır Derneği, IHO EBRAR ve Avrupa Yetimeli'nin Diyarbakır temsilcileri, bugün sabah ışıklarıyla beraber kurban kesim faaliyetine başladı.

Her yıl olduğu gibi bu sene de bayramın ilk gününde kesim, ikinci gününde dağıtım yapan yardım kuruluşları, gerçekleştirilen bu mali ibadette vekaletlerini kendilerine teslim eden bağışçılarına teşekkürlerini ilettiler.

Kardeş yardım kuruluşları adına açıklamada bulunan Yetimler Vakfı Genel Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, şunları söyledi:

"Bir Kurban Bayramı'na daha girmiş bulunmaktayız. Bütün İslam aleminin ve insanlığın Kurban Bayramı mübarek olsun. Hayırseverlerimizin bizlere vermiş oldukları kurban vekaletlerini bu Kurban Bayramı'nda da Türkiye'de kesmek suretiyle inşallah yerine getireceğiz. İnşallah birazdan kurban kesim işine başlayacağız. Emeği geçen ve bağışta bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim kendilerinden razı olsun." (İLKHA)

Kaynak: ilkha