İzmir'de tarımsal amaçlı örgütlere 'birinci derece' belge takdimi İzmir'de tarımsal amaçlı örgütlere 'birinci derece' belge takdimi

Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, her zaman olduğu gibi bayram gününde de Diyarbakır'ın yetim ailelerini yalnız bırakmıyor.

Kurban Bayramı'nın ilk saatlerinden bu yana yoğun bir çalışma sergileyen Yetimler Vakfı, hayır sahiplerinden almış olduğu kurban vekaletleriyle binlerce ihtiyaç sahibi yetim aileye ulaşmayı hedefliyor.

Yetimler Vakfı, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da vekalet usulüyle kestirdiği kurban etlerini yetim, öksüz ve kimsesiz ailelerin sofralarına taşıyor.

Kurban eti dağıtım sürecinin yürütüldüğü bayram gününde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yetimler Vakfı Bağlar İlçe Temsilcisi Vedat Bilge, yapılacak yardımlar doğrultusunda faaliyetlerini devam ettireceklerini belirtti.

Bilge, "Yetimler Vakfı olarak her yıl yapmış olduğumuz gibi bu sene de hayırseverlerin bizlere yetiştirmiş olduğu kurban etlerini yetimlere ulaştırdık, ulaştırmaya devam edeceğiz. Yardımları daha geniş kitlelere ulaştırabilmemiz için hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. Yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızın bayramı mübarek olsun." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha