Meteorolojiden şiddetli sağanak uyarısı Meteorolojiden şiddetli sağanak uyarısı

Siirt’te faaliyet gösteren Yetimler Vakfı, düzenlediği yardım kampanyasıyla birçok yetim ailenin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Vakıf, bayram öncesinde yetim ailelere maddi destek sağlayarak, onların bayram sevincine ortak oluyor.

Yetimler Vakfı Siirt İl Temsilcisi Mehmet Emin Ulu, yaptığı açıklamada, "Vakfımız olarak her zaman olduğu gibi bu bayramda da yetim ailelerimizin yanında olduk. Halkın ve hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz bu yardım kampanyası, yetim çocuklarımızın umut dolu bir bayram geçirmelerine katkı sağlayacaktır." dedi.

"Hayırseverlerin desteğiyle daha fazla yetime ulaşıyoruz"

Siirt’teki birçok yetim ailenin bayram öncesi maddi destek aldığını ifade eden Ulu, dağıtılan harçlıkların ailelerin bayram alışverişlerine katkı sağlayacağını belirtti.

Ulu, "Bugün yetim ailelerimize bayram harçlığı dağıttık. Allah, hayırsever kardeşlerimizden razı olsun. Bizler Yetimler Vakfı olarak bu yıl elimizden gelen çabayı yıl içerisinde gösterdik. Yetim ailelerimize okul açıldığında kırtasiye, soğuk havalarda bot yardımı yaptık. Düzenlediğimiz kampanyalarla çocuklara bisiklet hediye ettik ve ailelerimize sahip çıkmaya çalıştık. Yetimler ile hayırseverler arasında köprü vazifesi görüyoruz. Hayırseverlerden ne kadar fazla destek gelirse, bizler de yetimleri o kadar güldürebiliriz. Bu noktada desteğe ihtiyacımız var. Ulaşamadığımız yetim aileler var. Ne kadar çok hayırsever bize destek olursa, biz de o kadar fazla yetim aileye ulaşabiliriz." şeklinde konuştu.

"Kurbanda yetimleri unutmayalım, onların yüzlerini güldürelim"

Yetimler Vakfı Siirt İl Temsilcisi Ulu, Pazar günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı vesilesiyle yaptığı çağrıda, "Malumunuz, Pazar günü Kurban Bayramıdır. Şunu unutmayalım ki yetim gülerse dünya güler. Bu noktada birçok yetim ailemiz var ve onlara et yardımında bulunacağız. Kurban kesmek çok hayırlı ve vacip olan bir ibadettir. Bu nedenle yetimleri Kurban Bayramı'nda unutmamanızı ve bize destek olmanızı rica ediyoruz. Gelin yetimleri hep beraber güldürelim." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha