Filistin Esirler Kulübü konuyla ilgili yayınladığı raporda, 7 Ekim Aksa Tufanı operasyonundan bun yana da 19 Filistinli zindanlarda kötü şartlar nedeniyle şehid oldu

Rapora göre, onlarca Filistinli esir de Gazze'de siyonist işgal askerleri tarafından yapılan infazlarda şehid edilmiştir.

Hindistan'da ikii topluluk arasında şiddet olayları: 6 ölü Hindistan'da ikii topluluk arasında şiddet olayları: 6 ölü

Son olarak, Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (HAMAS) üst düzey liderlerinden Şeyh Mustafa Abu Ara, siyonist işgal rejimi hapishanesinde şehid oldu. Filistin Esirler Kulübü, siyonist rejim hapishaneleri idaresinin, kötüleşen sağlık durumu nedeniyle Şeyh Abu Ara'yı yakın zamanda Rimon Hapishanesi'nden Soroka Hastanesi'ne naklettiğini bildirdi.

Ebu Ara'nın şehadetiyle, Gazze'ye karşı başlatılan soykırımın başlangıcı olan 7 Ekim'den bu yana siyonist rejim hapishanelerinde işkence altında şehid olan Filistinli esirlerin sayısı 19'a yükseldi.

Filistin Esirler Kulübü, raporun sonunda, bu istatistiklerin yalnızca kimlikleri belirlenmiş siyonist rejim hapishanelerinde şehid olan Filistinli esirlere ait olduğunu belirtti. (İLKHA)

Kaynak: ilkha