Batı Şeria’da Filistinli 5 genç şehid edildi Batı Şeria’da Filistinli 5 genç şehid edildi

Adıyaman il merkezi Sümerevler Mahallesi Bozbey Caddesi üzerinde bulunan iş yerine yazdığı yazıda, "İş yerimizde zalim israil ürünlerini satmıyoruz. Her ayın ilk cuması ve son cuması gelirimizi Filistinli kardeşlerimize gönderiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Onların ürünlerinden elde edilen her bir kuruş kardeşlerimize kurşun olarak geri dönüyor"

Zalimlere desteğin mazluma zulüm olduğuna değinen Doğan, "7 Ekim öncesinde de Filistinli kardeşlerimize yönelik bir katliam vardı. 7 Ekim sonrasında bu katliam daha şiddetli bir hal aldı. Bir Müslüman olarak elimizden ne gelir diye düşünürken, Filistinli kardeşlerimize destek olmak, israil ürünlerini de boykot etme fikri uygulama kararı aldık. Her ayın iki cuması kazancımızı Filistinli kardeşlerimize gönderiyoruz. Bunun yanı sıra israil'e karşı olduğumuzu gösterme adına da hem onların hem de onlara destek veren firmaların ürünlerini satmama kararı aldık. Onların ürünlerinden elde edilen her bir kuruş kardeşlerimize kurşun olarak geri dönüyor. Bebek, çocuk; kadın yaşlı demen hepsini katlediyorlar. Bu anlamda Müslümanların duyarlı davranıp, onların ürünlerini almaması ve boykot etmesi gerekiyor." dedi.

"Filistinli kardeşlerimiz her gün, her dakika o depremi yaşıyor"

Bir depremzede olarak Filistinlileri çok iyi anladıklarını dile getiren Doğan, "6 Şubat 2023'te yaşadığımız depremin ardından üç beş gün maddi, manevi bir sıkıntı yaşadık. Daha sona hem ülkemizden hem dünyanın farklı yerlerinden gelen yardımlarla ayakta durmaya çalıştık. Bugün Filistinli kardeşlerimiz her gün, her dakika o depremi yaşıyor. Bunu unutmamak, buna karşı duyarlı olmak lazım. Esnaf ve vatandaş olarak elimizi taşın altına koymamız lazımdır." şeklinde konuştu.

Doğan, işgal rejimi ve yandaşlarının ürünlerini satmaya kendine yediremediğini dile getirerek, "Gazze'deki anne, babaların çocuklarının parçalanmış bedenlerini poşette taşıdıklarını gördükten sonra israil ürünlerini veya onlara destek veren firmaların ürünlerini poşete koyup vatandaşlara çok ağırıma gidiyor." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha