Umut Kervanı, 2024-2025 yeni eğitim-öğretim yılının başlaması öncesi Batman'da ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayarak kırtasiye yardımında bulundu.

Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur yaptığı açıklamada, yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.

Bu yardımları hayırseverlerin desteğiyle yaptıklarını ifade eden Teymur, çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin olduğunu ancak imkanlarının hepsine yetmediğini vurguladı.

Teymur, "Batman Umut Kervanı olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmaya devam ediyoruz. Batman Umut Kervanı olarak yılın 12 ayı boyunca yetim ve muhtaç ailelere yardımda bulunmaktayız. Bu yardımlarımızın devam etmesi adına Batman'daki esnafımızı tek tek gezerek öğrencilerimiz için yardım talebinde bulunduk. Kendileri de sağ olsunlar buna karşılık verdiler." dedi.

"Gönül isterdi ki binlerce aileye ulaşalım"

Hayırseverlere muhtaçların unutulmaması çağrısında bulunan Teymur, "Yüzlerce ailemize kırtasiye yardımında bulunduk. Çocuklarımızın başarılarını diliyorum. Gönül isterdi ki binlerce aileye ulaşalım ancak imkanlarımız da bu konuda kısıtlıdır. Duyarlı esnaf ve hayırseverlerimize tekrardan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yetim ve muhtaç ailelerimizi unutmayalım. Onlardan yardımlarımızı esirgemeyelim. Bu vesileyle 2024-2025 yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Osmaniye’de ücretli usta öğreticilerin sesi yükseliyor Osmaniye’de ücretli usta öğreticilerin sesi yükseliyor
Kaynak: ilkha