HAMAS, yaptığı açıklamada, Batı Şeria'daki kahramanca direniş operasyonlarının devamı olan ve sonuncusu bu sabah El Halil'de 3 işgal polisinin ölümüyle sonuçlanan operayonun; "menfur katliamlara, Gazze Şeridi'ndeki soykırım savaşına ve Batı Şeria ve işgal altındaki Kudüs'teki siyonist suçlara doğal bir tepki olduğunu" vurguladı.

Gazze'de yine siviller hedef alındı: 3 şehit, çok sayıda yaralı Gazze'de yine siviller hedef alındı: 3 şehit, çok sayıda yaralı

Hareket, Aksa Tufanı mücadelesi veren halkın; Filistin'in kurtuluşuna ve Mescid-i Aksa'nın yerleşimcilerin pisliğinden temizlenene kadar siyonist düşmana karşı cihat ve direniş yoluna devam edeceğini ve işgali, adaletsizliği ve saldırganlığı reddedeceğini kaydetti.

HAMAS, tüm şehirleri, köyleri ve kampları; işgalci oluşumu ateşe vermeye ve yerleşimcilerin yollarını her türlü şekilde kapatmaya çağırdı ve silah taşıyan herkesi, kararlı Gazze Şeridi'nde halka karşı katliam yapmaya devam eden işgalcilerin göğüslerine kurşun sıkmaya davet etti. (İLKHA)

Kaynak: ilkha