Ziyaret programına İl Başkanı Durmaz ve heyetine, Kumluca İlçe Başkanı Mehmet Emin Gündüz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sabah erken saatlerde başlayan programda, bazı ziyaretlerin gerçekleştirilmesinden sonra basın kuruluşları ziyaret edildi.

Batı Antalya Gazetesi, Kanal ALC ve Bizim FM’i ziyaret eden Durmaz ve beraberindeki heyet, kurum temsilcilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Durmaz daha sonra İlçe müftüsü Bedir Aydın’ı ziyaret ederek HÜDA PAR’ın İslami ölçü alan siyaset anlayışını ve yapılan çalışmaları anlattı.

BRICS başvurusu sonrası Türkiye ve Batı arasındaki ilişki nereye gidecek? BRICS başvurusu sonrası Türkiye ve Batı arasındaki ilişki nereye gidecek?

Hayrat Der ve İlim Der derneklerini ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, burada İslami ve ilmi çalışmalar yapan dernek yetkilileriyle görüştü, merak edilen soruları yanıtladı.

Kumluca Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni de ziyaret eden Durmaz ve beraberindekiler, ziyarette Kooperatif Başkanı Durmuş Tomaç ve yönetiminden sanayi esnafının sorunlarını ve yeni bir organize sanayi yapılması konusundaki taleplerini dinledi.

Kumluca temasları kapsamında çeşitli esnaf, girişimci ve kimi taziye ziyaretleri yapan Durmaz, son olarak da Batı Akdeniz Derneği’nin üyeleriyle akşam seminer programında bir araya gelerek Gazze’de devam eden soykırım ve HÜDA PAR’ın çifte vatandaşlık kanun teklifi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Seminer programı, soru cevap kısmının ardından sona erdi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha