Müftü Dolu: Sıkıntılarımızdan kurtulmanın tek yolu Peygamber Efendimiz'in hayatını örnek almaktır Müftü Dolu: Sıkıntılarımızdan kurtulmanın tek yolu Peygamber Efendimiz'in hayatını örnek almaktır

Diyarbakır merkez ilçeleri başta olmak üzere her hafta farklı bir adreste park buluşmaları düzenleyen HÜDA PAR Diyarbakır İl Gençlik Kolları, yaz ayları boyunca programlarını sürdürmeyi hedefliyor.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de mayıs ayında park etkinlikleri startını veren İl Gençlik Kolları, yaptığı çalışmalarla hem parklarda yürütülen ifsat çalışmalarının önüne geçiyor hem de ailelerin ve çocuklarının eğlenceli zaman geçirmesine fırsatlar sunuyor.

Yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Nasrullah Demir, yaz mevsiminin sona yaklaştığı haftalarda bu yılki sezonu düzenleyecekleri final programıyla nihayete erdireceklerini dile getirdi.

Merkez Kayapınar, Bağlar, Sur ve Yenişehir ilçelerimiz başta olmak üzere taşra ilçelerinde her hafta park etkinliklerini düzenli bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Demir, "Bu park etkinlikleriyle öncelikle gençler olmak üzere tüm halkımıza hitap etmek, onların maneviyatına yönelik günlük hengamelerden bir nebze de olsa uzaklaşıp helal dairesi içerisinde güzel bir vakit geçirmelerini sağlamak gayesiyle böyle bir etkinlik düzenliyoruz." dedi.

"Önümüzdeki haftalarda final etkinliğiyle sezonu nihayete erdireceğiz"

Gerçekleştirilen etkinliklerinin içeriğine ilişkin detayları aktaran Demir, "Etkinliklerimiz Kur'an-ı Kerim tilaveti, eğlenceli oyunlar, ezgiler, tiyatrolar, hediye çekilişleri ve birbirinden farklı güzel içeriklerle dolu geçiyor. İlgili duyurularımızı sosyal medya hesaplarımızdan yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Demir, "Her hafta katılımının ve ilginin daha arttığını söyleyebilirim. Bununla beraber havaların sıcak olmasından dolayı vatandaşlarımız akşamları parklara yöneliyor. Etkinliklerimize şahit oldukları zaman da ilgilerini çekiyor. Çünkü ailece ve güzel bir vakit geçirebilecekleri bir etkinliktir. Her hafta düzenlediğimiz etkinlikte bunu gözlemliyoruz. Önümüzdeki haftalarda inşallah bir final etkinliğiyle sezonu nihayete erdireceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha