HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Behcet Sevgili, beraberindeki heyetle, basın konteynerlerinde bulunan ulusal ve yerel basın mensuplarını ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

Bingöl’de İl Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı yapıldı Bingöl’de İl Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı yapıldı

"Halk bir an önce evlerine esnaflar ise işyerlerine kavuşmak istiyor"

Göreve geldikten sonra il yönetimi ile birlikte sürekli halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak kendileri ile bir araya geldiklerini ve sorun ve sıkıntılarını rapor haline getirerek yetkililere sunduklarını belirten Sevgili, "Halkımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit etmek amacıyla sürekli halkın içerisindeyiz. Vatandaşlarımızı evlerinde (konteyner), esnaflarımızı ise iş yerlerinde ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını kendilerinden diliyoruz. Esnafların talebi bir an önce yaşadıkları sıkıntılarının giderilmesidir. Özellikle kış mevsiminin gelmesiyle halk bir an önce kalıcı konutlarına esnaflar ise kalıcı işyerlerine kavuşmak istiyor." dedi.

"Sorun sıkıntıları dosya haline getirdik çözümü için kısa sürede yetkililerle paylaşacağız"

Son yaşanan 5,9 büyüklüğündeki depremde halkın büyük bir panik yaşadığını anımsatan Sevgili, "Çoğu insan yaşanan son depremle beraber evlerini yine terk etti. Bazıları şehir dışına bazıları ise bağ ve bahçelerinde bulunan konteynerlere gittiler. Son olarak yaptığımız ziyaretlerde genel sorun ve sıkıntıları dosya haline getirdik. Allah'ın izniyle sorunların çözümü için bunu en kısa zamanda yetkililerle paylaşıp aynı zamanda basınla da paylaşacağız." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha