Şehidin acılı ailesi ve küçük çocuklarıyla bir araya gelen HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, başsağlığı dileklerini ileterek, ailenin acısını paylaştı.

Ziyarette, Sacit Pişgin'in çocuklarıyla da yakından ilgilenen Dinç, millet olarak bu tür saldırılar karşısında daima bir ve beraber olmanın önemine vurgu yaptı.

Dinç, "Sacit kardeşimiz, ibadet sırasında katledilerek şehit düştü. Bu tür saldırılar, sadece bir canı değil, aynı zamanda toplumun manevi değerlerini de hedef alıyor." diye konuştu.

Ayrıca, şehidin ailesinin ve çocuklarının yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, "Bu zor günlerde her zaman yanınızdayız, Sacit kardeşimizin hatırası daima bizimle olacak" ifadelerini kullandı.

Ordu'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı Ordu'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Dinç, toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden bu tür olaylara karşı daha duyarlı olunması gerektiğini belirterek, toplumun birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

Sacit Pişgin'in hatırasını yaşatmak ve ailesine destek olmak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyleyen Dinç, "Şehidimizin emaneti olan çocuklarına sahip çıkmak, hepimizin görevidir." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha