HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bölge illerini ziyaret ederek sorun ve talepleri dinliyor. Bu kapsamda Van’a gelen Ramanlı, Erciş ve Muradiye ilçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Muradiye’ye giden Ramanlı, ilçede yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Burada ilçe sakinlerinin sorularını yanıtlayan Ramanlı, seçim sonrası değerlendirmelerde bulunarak, “Değişim, dönüşüm kaçınılmazdır. Zamanımız neyi gerektiriyorsa onu yaparız. Elhamdulillah hepimiz inançlıyız ve Müslümanız. Haramlar da belli helaller de, yasaklar da belli ruhsatlar da. Bu çerçeve içerisinde huzurlu, adil, eşit, özgür bir memlekette yaşayabiliriz. Ama bu inançta, bu kararlılıkta ve bu liyakatte insanları eğer başa getirirsek bunu başarabiliriz. Liyakati olmayan, ehliyeti olmayan, iradesi olmayan, bilinci olmayan insanları, başımıza getirdiğimiz zaman bu istediklerimizin hiçbiri olmuyor. O yüzden HÜDA PAR var. Bu inançla, bu kararlılıkla, bu liyakatle, bu kadrolarla biz yönetime talibiz. Ama onun için de bir şart var. Yeteri kadar insanın bize oy vermesi lazım. İnsanların bize oy vermesi için bizi tercih etmesi gerekiyor. Bizi tercih etmesi için bize güvenmesi gerekiyor. Bize güvenmesi için bizim o işi yapacağımıza inanması gerekiyor. Bize inanması için de bizim ona gitmemiz gerekiyor. İnsanlarımızı bizim kazanmamız gerekiyor.” dedi.

“Hep beraber emek vermek zorundayız”

Sadece seçim döneminde değil seçim sonrası da çalışmaya ve azmetmeye devam edeceklerini belirten Ramanlı, “Eğer yeryüzünde adalet hakim olsun istiyorsak, hizmetlerimiz eksiksiz önümüze gelssin istiyorsak, kimse kimseye haksızlık etmesin istiyorsak, yorulmayı göze alacağız. Alın teri dökeceğiz eziyet göreceğiz, karda, kışta, yazda, ayazda durmak bilmeyeceğiz.  Eğer öyle olmazsa ben gider Batman’da otururum ya da Ankara’da otururum buraya gelip size seslenmem. Hep beraber bu emeği vermek zorundayız. Birbirimizi uyarmak, birbirimizi teşvik etmek zorundayız.  Aksi halde emeksiz ekmek olmaz. İşte bu inançla, bu kararlılıkla milletimizin layık olduğu hizmeti ona ulaştırmak bizim vazifemiz. Kazanmadık, milletimiz adına muhalefet etmek de bizim görevimizdir ama yapıcı muhalefet yıkıcı değil. Yanlışın ne olduğunu söyleyeceğiz, nasıl yapılması gerektiğini söyleyeceğiz ve doğrunun yapılmasının takipçisi olacağız. O vazifeyi milletimiz bize verdiğinde de o hizmetleri layıkıyla yapmaya gayret göstereceğiz. Eğer öyle olursa rabbimizin bizden razı olduğu bir toplumu hep birlikte inşa edebiliriz. Önemli olan adaleti tesis etmek, özgürlüğü tesis etmek ve milletin malı olan adeta yetimin malı olan o kaynakları yerli yerinde kullanmak. İsraf etmemek, yolsuzluğa kurban etmemek, şatafata gösterişe harcamamak. Bu azim ve kararlılıkla, bu gayretle her geçen gün büyüyen HÜDA PAR, inşallah çok uzak olmayan bir gelecekte artık yönetimde de söz sahibi olacak ve bu vazifeleri teker teker elde edecek.” şeklinde konuştu.

DEVA Partili Esen: Ülke şiddet sarmalında! DEVA Partili Esen: Ülke şiddet sarmalında!

Ramanlı, daha sonra Erciş’e geçerek burada da üye ve gönüllülerinin sorun ve taleplerini dinledi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha