HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, kentteki sağanak yağışların ardından yaşanan mağduriyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Barajda depolanan su ile 38 bin 850 dekar tarım arazisi sulanacak Barajda depolanan su ile 38 bin 850 dekar tarım arazisi sulanacak

Polat, "Önce İnsan Önce Hizmet" anlayışıyla yetkililere sorunların tespitinin yanı sıra çözüm önerilerini de sunduklarını belirtti. Ancak, yaşanan bu olayların ardından hala ders alınmadığını ifade etti.

Polat, "Ama görünen o ki ne nasihatten ne musibetten ders alınmış!" diyerek, yetkililerin gerekli önlemleri almadığını vurguladı. Tüm hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Polat, halkın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bu açıklama, Şanlıurfa’da yaşanan sağanak yağışların ardından halkın sıkıntılara çözüm arayışının önemini bir kez daha gündeme getirdi.

HÜDA PAR olarak, mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli adımların atılmasını talep eden Polat, halkın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Polat, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir musibet bin nâsihatten evladır..! !Önce İnsan Önce Hizmet’ anlayışı ile yetkililere sadece sorunların tespitini değil çözüm önerilerini sunduk, sunmaya devam ediyoruz. Ama görünen o ki ne nasihatten ne musibetten ders alınmış..! Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun diyorum.” (İLKHA)

Kaynak: ilkha