Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığında bir araya gelen partililer ve vatandaşlar, bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, İl Yönetim Kurulu üyeleri; Hür Gençlik ve STK temsilcileriyle bayramlaştı.

İkramların yapıldığı bayramlaşma programında, tüm katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Polat, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmesi temennisinde bulundu.

"İslam ümmetinin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum"

"Türkiye, güneş ve rüzgârdan ihtiyacının yüzlerce katı enerji üretilebilir" "Türkiye, güneş ve rüzgârdan ihtiyacının yüzlerce katı enerji üretilebilir"

Filistin'de yaşanan zulümden dolayı bayramın buruk geçtiğini dile getiren Polat, " İslam ümmetinin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum, hayırlara vesile olmasını Allah'dan niyaz ediyorum. Hac farzlarını yerine getiren tüm hacılarımızın dua ve ibadetlerinin kabulü ve makbulü için rabbimize dua ediyoruz. bu gün Şanlıurfa halkı, üye ve gönüllülerimizle beraber Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda bayramlaşma buluşmamızı gerçekleştirdik. Dün kurbanlarımızı kestik hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulunduk. Bayramı buruk ve hüzünlüde olsa; Gazzede ki Müslümanların halini içselleştirerek bayramı yaşamaya çalışıyoruz. Rabbim bu vesileyle bu bayramı dünyadaki tüm mazlumların özgürlüğüne ve Gazzede ki kardeşlerimizin azade olmasına vesile olmasını diliyoruz." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha