Soykırım suçuna iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifinin Meclis'in gündemine gelmesi için HÜDA PAR teşkilatları tarafından yapılan ziyaret programları, sürüyor.

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz'dan YÖREX ziyaretleri HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz'dan YÖREX ziyaretleri

Bu kapsamda HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, İHH Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetimini ziyaret ederek çifte vatandaşlık kanun teklifine destek istedi.

Samimi ortamda geçen ziyarette HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz, soykırım suçu failleri hakkında Meclis'e verilen kanun teklifine dair son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Soykırıma katılan Türkiye vatandaşı siyonistlerle ilgili hazırladıkları tasarının desteklenmesi gerektiğini kaydeden Durmaz, "Soykırım suçu ve insanlığa karşı suç faillerinin Türkiye'de yargılanabilmeleri ile alakalı kanun teklifimiz bir an evvel Genel Kurul'da görüşülmelidir. Kanun teklifinin yasalaşıp yürürlüğe girmesi için sivil toplum kuruluşlarından insanlık onurunun kurtarılması adına destek talebinde bulunuyoruz." dedi.

Ziyaret edilen İHH Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetimi, Meclis'e sunulan kanun teklifini desteklediklerini ve bu kanun teklifini anlamlı bulduklarını belirtti.

Ziyaret, Gazze ve Lübnan’da devam eden siyonist saldırıların bitmesi temennilerinin dile getirilmesinin ardından son buldu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha