Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Lisesi'ne kayıt yaptıran 5'inci sınıf öğrencilerinin ilk hafta derslerinde "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" konusu kapsamında öğrencilere Gazze'deki son durum ve alınması gereken dersler üzerine anlatım gerçekleştirildi.

Ders anlatımından sonra öğrencilere Filistin Bayrağı'nın olduğu bileklikler dağıtıldı.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Özer, bu konuyu ortaokula yeni başlayan öğrencilere hoş geldin kapsamında gerçekleştirdiğini belirtti.

Siyonist işgal rejimi, Batı Şeria'da 35 Filistinliyi alıkoydu Siyonist işgal rejimi, Batı Şeria'da 35 Filistinliyi alıkoydu

Yaptığı çalışma ile ilgili kısa bir açıklama yapan Özer, "İlk dersiydi öğrencilerin. Bizde istedik ki öğrenciler Gazze'yi ve bağımsızlık mücadelemizi unutmasınlar. Ülkemizin bağımsızlık mücadelesi ile günümüzde Filistin'de yaşananlardan bi haber kalmamalarını istiyoruz. Filistin'i, Gazze'yi anlattık. Sonrasında öğrencilere Filistin Bayrağı'nın olduğu bileklikleri ücretsiz olarak dağıttık. Öğrencilerimiz bu sırada Müslüman kardeşleri için çokça dua ettiler ve anlatım sırasında duygulandılar." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha