İşgal rejiminin, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde "insani ve güvenli" olduğunu iddia ettiği bir yerin de aralarında bulunduğu bölgelere düzenlediği saldırılarda 4'ü çocuk, 2'si kadın 10 Filistinli şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

El-Avde Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, işgalcilerin Nusayrat Kampı'nın batısında yerinden edilenlerin çadırlarına düzenlediği saldırıda 2'si kadın, 2'si çocuk 4 Filistinlinin şehid olduğu, çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

Gazze Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada ise, işgalcilerin Gazze'nin güneydoğusundaki Zeytun Mahallesi'nde "Yasin" ailesine ait evi hedef alması sonucu 2'si çocuk 3 kişinin şehid olduğu aktarıldı.

Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan bir diğer açıklamada da işgalcilerin Gazze'nin batısında "Haddad" ailesine ait evi vurması sonucu şehid olan 3 kişinin cenazesinin enkaz altından çıkarıldığı kaydedildi. (İLKHA)

Grossi: Barışçıl amaçla hizmet veren nükleer güç santralleri hedef alınmamalı Grossi: Barışçıl amaçla hizmet veren nükleer güç santralleri hedef alınmamalı
Kaynak: ilkha