Trabzon'da trafik kazası: 7 yaralı Trabzon'da trafik kazası: 7 yaralı

Birinci kaza, Pütürge ilçesi Bakımlı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarında bulunan bahçeye girerek yan yattı. Kazada bir şahıs araçta sıkışarak yaralandı.

İkinci kaza, saat 15.50 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu Battalgazi ilçesi Hacıhaliloğlu Mahallesi Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre E.G.Y. şahsın idaresindeki 44 LS 778 plakalı otomobil ile R.Ü. idaresindeki 34 RE 1303 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Y.E.Y. adlı şahıs yaralandı.

Üçüncü kaza ise saat 16.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Ö.Ö. idaresindeki 02 AV 383 plakalı otomobil, A.H.Ş. idaresindeki 44 S 0781 plakalı servis aracı ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Ö.Ö. ile yolcular F.A, E.A, Z.Ö. ve M.Ö. isimli şahıslar yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerlerine sağlık, itfaiye ile polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)

 

Kaynak: ilkha