Yapılan açıklamada, Filistin Televizyonunda çalışan Temim Ahmed Ebu Muammer ile El-Aksa Kanalı çalışanı Abdullah Mahir es-Susi'nin siyonist rejim saldırısında katledildiği belirtildi.

Filistinli gazetecilerin hedef alınması ve öldürülmesinin kınandığı açıklamada, uluslararası toplum ve örgütlerden "devam eden suçlarından dolayı işgalcilerin uluslararası mahkemelerde yargılanması ve gazetecilere yönelik suikastları durdurması" istendi.

Açıklamada, işgalcilerin 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda katledilen gazetecilerin sayısının 168'e yükseldiği ifade edildi.

Medya Ofisi, daha önce yaptığı açıklamada, siyonist rejimin Gazze'de gazetecileri "Filistin anlatısını susturmak, gerçekleri gizlemek, haber ve bilgilerin bölgesel ve uluslararası kamuoyuna ulaşmasını engellemek amacıyla kasıtlı olarak katlettiğini" belirtmişti. (İLKHA)

Battalgazi Belediyesi Filistin bayrağını hizmet binasındaki ekranlara yansıttı Battalgazi Belediyesi Filistin bayrağını hizmet binasındaki ekranlara yansıttı
Kaynak: ilkha