Siyonist işgal rejiminin Gazze'de sivillere yönelik saldırıları devam ediyor.

İşgalciler, gece boyunca sivillerin yaşadığı bölgelere saldırdı.

Yaşları küçük ama yürekleri büyük: Tespih ve bileklik satarak gelirini Gazze'ye gönderdiler Yaşları küçük ama yürekleri büyük: Tespih ve bileklik satarak gelirini Gazze'ye gönderdiler

Gazze'nin orta kesimlerindeki Nuseyrat'ta sivillerin yaşadığı bir evi hedef alan siyonistler, 2'si çocuk, 1'i kadın olmak üzere 9 kişiyi şehid etti. Saldırıda 15 kişi de yaralandı.

İşgalcilerin başka bir eve düzenlediği saldırıda ise 3 Filistinli katledildi.

Cura el-Lut ile Et-Tahliye bölgesinde topçu ateşiyle düzenlenen saldırıda da bazı Filistinliler yaralandı.

Nusayrat'ta yerinden edilenlerin sığındığı bir okula düzenlenen saldırıda ise çok sayıda Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

İşgalciler Gazze'deki Filistinlileri zorla yerinden etmeyi sürdürüyor

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdüren siyonistler, yerinden edilen Filistinlilere karşı zorunlu göçü silah olarak kullanmaya devam ediyor.

İşgal ordusu yaptığı yazılı açıklamada, Megazi bölgesindeki bazı kısımlar, Selahaddin Caddesi'ndeki bazı sokaklar ile Gazze Şeridi'nin ortası kesiminde yer alan Faruk ve Emel bölgelerinin boşaltılması çağrısında bulundu.

Gazze'nin kuzey kesiminde yer alan Es-Salatin, el-Atatira, es-Seyfa ve el-Kerame'de bazı bölgelere saldırı düzenleneceği belirtilerek söz konusu yerlerin boşaltılması istenildi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha