Buna göre İrlanda merkezli hava yolu şirketi Ryanair'in 8 Ağustos'a, İspanya merkezli Air Europa ve Bulgaristan merkezli Bulgaria Air'in 9 Ağustos'a, İtalya'nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi ITA ile Hırvatistan merkezli Croatia Hava Yolları'nın 10 Ağustos'a kadar işgal altındaki Filistin topraklarına uçuşlarını askıya aldığı aktarıldı.

Letonya merkezli AirBaltic, Hindistan merkezli AirIndia ve İspanya merkezli Iberia Express'in 11 Ağustos'a, Polonya ulusal hava yolu şirketi LOT'un da 12 Ağustos'a kadar uçuşlarını durdurduğu belirtildi.

Romanya merkezli hava yolu şirketi Tarom, Alman hava yolu şirketi Lufthansa, İsviçre Uluslararası Hava Yolları (Swiss), Avusturya ulusal hava yolu firması Avusturya Hava Yolları, Brüksel Hava Yolları ve Almanya merkezli hava yolu şirketi Eurowings'in de 13 Ağustos'a kadar işgal altındaki Filistin topraklarına uçuşlarını askıya aldığı aktarıldı.

Yunanistan merkezli Aegean Hava Yolları'nın 14 Ağustos, ABD merkezli Delta Hava Yolları'nın 31 Ağustos ve İngiltere merkezli EasyJet'in 29 Mart 2025'e kadar işgal altındaki Filistin topraklarına gidiş-dönüş uçuş gerçekleştirmeyeceği ifade edildi.

ABD merkezli United Hava Yolları ile İspanya merkezli Vueling Hava Yolları'nın da bir sonraki duyuruya kadar İsrail uçuşlarını askıya aldığı bilgisine yer verildi. (İLKHA)

Yaşları küçük ama yürekleri büyük: Tespih ve bileklik satarak gelirini Gazze'ye gönderdiler Yaşları küçük ama yürekleri büyük: Tespih ve bileklik satarak gelirini Gazze'ye gönderdiler
Kaynak: ilkha