Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kalırken, yardım kuruluşları hayırseverlerin aracılığıyla özellikle deprem bölgelerinde kırtasiye yardımları yaparak yetim ve muhtaç çocukları sevindiriyor.

Bu yardım kuruluşlarından Özgür Ümmet Derneği, Malatya Umut Kervanı Derneği işbirliğiyle onlarca çocuğa okul çantası ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu.

"Hayırseverlerin sayesinde çocukların yüzleri güldü"

Özgür Ümmet Derneği adına dağıtımlarda bulunmak için Mısır'dan Türkiye'ye gelen Eşref Ebu'l Meded, "Özgür Ümmet Derneği olarak, Umut Kervanı ile birlikte kırtasiye yardımı dağıtmak için Malatya'ya geldik. Hayırseverlerin sayesinde çocukların yüzleri güldü. Emeği geçen herkesi teşekkür ediyoruz" dedi.

"Başta hayırseverler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz"

Malatya Umut Kervanı Derneği Yetkilisi Veysel Yıldız ise "2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Özgür Ümmet Derneği yetkileri hayırseverlerin bağışlarıyla deprem bölgesi Malatya'ya gelerek yetim ve yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımında bulundular. Başta hayırseverler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlarını kabul etsin" dileğinde bulundu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha