Uşak'a bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Hüseyin Yılmaz, kentte faaliyet gösteren birçok Sivil Toplum Kuruluşu'nu ziyaret etti.

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı Van’da bir dizi ziyaret ve programa katıldı HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı Van’da bir dizi ziyaret ve programa katıldı

HÜDA PAR Uşak İl Başkanı ve partililerin eşlik ettiği HÜDA PAR Genel Sekreteri Yılmaz, ilk olarak Uşak Kent Konseyi Başkanı İbrahim Karadedelioğlu'nu ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Karadedelioğlu Yılmaz'a halı hediye etti.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Yılmaz ve beraberindeki partililer ardından sırasıyla; Uşak Fetih Gençlik Merkezi Başkanı İsmet Çambel ve yönetimini, Uşak İmam Hatipliler Derneği (UŞİM-DER) Başkanı Ahmet Damburacı ve dernek yönetimini, Doğu Serhat İlleri Derneği Kurucu Başkanı Süfyan Yıldırım ve dernek yönetimini ve son olarak Verenel Derneği Uşak Başkanı Ahmet Özdemir ve yönetimini ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Hüseyin Yılmaz, ziyaretlerde partisinin soykırım suçuna iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak destek istedi.

Ayrıca Uşak özelinde memleket sorunlarının da konuşulduğu ziyaretlerde STK temsilcileri HÜDA PAR heyetine vatandaşların bazı sorun ve sıkıntılarını da iletti. (İLKHA)

Kaynak: ilkha