Siyonist Katz, X hesabından yaptığı açıklamada, işgal ordusunun geceden beri Cenin ve Tulkarm mülteci kamplarında kurulan direniş faaliyetlerini engellemek için faaliyet yürüttüğünü söyledi.

Direnişin bu kamplardaki çalışmalarını "İslami-İran terörist altyapısı" olarak niteleyen Katz, İran'ın, direnişçileri finanse edip silahlandırarak ve Ürdün'den gelişmiş silahlar kaçırarak Batı Şeria'da işgale karşı Gazze ve Lübnan'ı model alan bir doğu direniş cephesi kurmaya çalıştığını söyledi.

İşgalci Katz, Gazze Şeridi'nde insanları yerinden ederek yaptıkları katliamların aynısını bu kamplarda da yapma niyetinde olduğuna işaret ederek, "Filistinli sakinlerin geçici olarak tahliyesi ve gerekli her türlü adım da dahil olmak üzere Gazze'deki terör altyapısıyla uğraştığımız gibi tehditle de başa çıkmalıyız. Bu her bakımdan bir savaştır ve kazanılmalıdır." ifadelerini kullandı.

İşgal ordusu, Batı Şeria'daki Cenin ve Tulkarm'daki direnişçileri ve sivilleri hedef alan geniş çaplı bir saldırı başlattığını duyurmuştu, dün geceden bu yana yaklaşık 10 kişi şehit edilmişti. (İLKHA)

Sel nedeniyle hapishanenin duvarı çöktü: 281 mahkum firar etti Sel nedeniyle hapishanenin duvarı çöktü: 281 mahkum firar etti
Kaynak: ilkha